Doliu în presa din România

 

Doliu in presa din Romania. A murit Petre Tănăsoaica, redactor-șef al cotidianului Viața Vâlcii. Avea 63 de ani.Petre Tănăsoaica a încetat din viață la Spitalul Județean Vâlcea, diagnosticul fiind de ocluzie intestinală, potrivit publicaţiei pe care a condus-o.

Născut la 16 iulie 1955, Petre Tănăsoaica a fost unul dintre creatorii presei din Vâlcea, unul dintre cei mai talentați, dedicați meseriei și de substanța jurnaliști vâlceni, conform voceavalcii.ro.

Petre Tănăsoaica a fost membru al Uniunii Scriitorilor din România, manager și redactor-șef al cotidianului “Viața Vâlcii”, cronicarul de artă vizuală al revistei “România literară”.

Tănăsoaica a fost absolvent al Facultății de Artă și Design, secția Teoria și Istoria artei, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, și doctor în Arte al aceleiași universități. Printre volumele sale de referință se numără "Set sonete și contrasonete" (2006), "Grădina lui Tagore" (2007), "Femeia lui Yerutonga" (2010).Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?