Doliu în muzica uşoară românească. Din păcate, a murit...

 
Doliu în muzica uşoară românească. Din păcate, a murit...
Doliu în muzica uşoară românească. Din păcate, a murit...

Regele șlagărelor din Epoca de Aur, Eugen Rotaru ne-a părăsit astăzi, după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare. Celebrul compozitor a fost răpus de o boală necruțătoare. El a compus melodii pentru Mirabela dauer, Corina Chiriac, Monica Anghel și Loredana Groza.Textierul vedetelor, Eugen Rotaru s-a stins din viață. Cunoscut și drept Jack Rotaru, el a fost unul dintre cei mai cunoscuți textieri de la noi în Epoca de Aur, scriind versuri pentru cel puțin 120 de șlagăre. Totodată, Eugen Rotaru a fost poet, scenarist și dramaturg. Omul care a scris versurile unor celebre melodii româneşti ne-a părăsit după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Eugen Rotaru a lăsat în urmă şlagăre precum: "Fericirea are chipul tău", interpretată de regretata Mihaela Runceanu, "Dau viaţa mea pentru o iubire" a Monicăi Anghel, ”De ce nu-mi spui că mă iubești” a Mirabelei Dauer, "Ce va fi cu iubirea mea" cântată de Loredana Groza, şi nemuritoarea "Ne cunoaştem din vedere" a Corinei Chiriac. Eugen Rotaru a fost bun prieten cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. De-a lungul timpului, el le-a pus în scenă numeroase spectacole.

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Hurmuz Dinu
03 Jan 13:27
Vă rog să mă dezabonați !
Răspunde
0 0
Georgeana
08 Dec 09:37
Eugen Rotaru a fost textier, nu compozitor. El a scris printre altele numeroase texte pt. Horia Moculescu. A fost evreu român, ca şi acesta şi ca şi Alexandru Arşinel şi Stela Popescu
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?