Doliu în lumea teatrului românesc. Din păcate, a plecat dintre noi...

Mihaela Stroe Capataneanu

Teatrul de Revista, condus de Alexandru Arşinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capataneanu, directorul adjunct al instituţiei.Iată mesajul postat pe pagina teatrului:

"Colectivul Teatrului de Revista "C-tin Tănase" anunţă cu regrete de necuprins şi durere în suflete, plecarea dintre cei vii, a d-nei Dir.Ec. Mihaela Stroe Capataneanu. Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Traiectoria metehnei româneşti ne ghidează de fiecare dată în descrierea unor fapte, întâmplări şi poveşti despre cei ce pleacă... îmbrăcate anume parcă în haine bine stilizate, evitând uneori realitatea mai puţin ideală.

Mihaela Stroe este cea a cărei descriere poate rămâne fidelă realităţii. Când ne gândim la ea, minciuna nu are loc... Dar cine suntem noi să spunem asta?

Astăzi suntem Teatrul... Actorul, Regizorul, Directorul, Secretara, Contabilul, Balerinii, Coregraful, Tehnicul, Colegii... Mihaela a fost un numitor comun. Răspundea unei răutăţi cu un zâmbet şi deborda de bun gust.

Nu ne imaginăm cum vom intra în biroul Ei, fără să ne mai zdrobească râsul ei molipsitor. Cine-i va mai putea strânge parfumurile de pe raftul ce şi-l amenajase parcă asemeni unui boutique parizian? Cine va mai putea să se aşeze pe scaunul ei, ştiind că ea însăşi era parcă dintr-un al doilea spectacol ce se juca după propriile reguli.

Ar fi atât de sumbru să spun că Teatrul a rămas sărac fără ea. Şi suntem convinşi că ura astfel de remarci, dar credem că suntem bogaţi datorită a tot ce a însemnat ea. Şi am promis că nu vom lăsa să reprezinte doar o fotografie comemorativă.

Cu stimă şi iubire pentru Mihaela Stroe, Director Adjunct. Colectivul Teatrului de Revista „Constantin Tănase"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?