Doliu în lumea teatrului! O actriţă uriaşă a murit. Tragedia s-a petrecut vineri seara

 
DOLIU în lumea teatrului! O actriţă URIAŞĂ a murit. Tragedia s-a petrecut astăzi
DOLIU în lumea teatrului! O actriţă URIAŞĂ a murit. Tragedia s-a petrecut astăzi
DOLIU în lumea teatrului! O actriţă URIAŞĂ a murit. Tragedia s-a petrecut astăzi DOLIU în lumea teatrului! O actriţă URIAŞĂ a murit. Tragedia s-a petrecut astăzi

În cursul serii de vineri, 28 aprilie, una dintre cele mai îndrăgite actriţe a teatrului românesc a decedat.

În cursul serii de vineri, 28 aprilie, Dana Ilie Bărbosu, una dintre cele mai îndrăgite actriţe a teatrului băimărean, a decedat.

Dana Ilie Bărbosu a urmat cursurile Universităţii Bucureşti – Facultatea de Filologie, în anul 1978.

De-a lungul carierei, a urcat atât pe scena Teatrului Municipal Baia Mare, cât şi pe cea a Teatrului Dramatic „George Bacovia” Bacău. De asemenea, a colaborat cu Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul de Stat Oradea, Teatrul Naţional din Târgu Mureş, scrie actualmm.ro.

“Teatrul Municipal Baia Mare aduce un ultim omagiu celei care a fost colega noastră îndrăgită, actriţa Dana Ilie Bărbosu.
Dumnezeu să o ierte şi să îi odihnească sufletul în grădina Raiului. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face duminică, 30 aprilie, de la ora 15.00, la cimitirul Horia II din Baia Mare, unde va avea loc înmormântarea”, este mesajul transmis de reprezentanţii teatrului băimărean.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?