DOLIU în LUMEA LITERARĂ. A murit o îndrăgită scriitoare americană

 
Billie Letts a murit
Billie Letts a murit

Scriitoarea Billie Letts, cunoscută pentru volumul "Where The Heart Is", care a fost ecranizat cu Natalie Portman în distribuţie, a decedat sâmbătă, la vârsta de 76 de ani.

Billie Letts a decedat la spitalul din Oklahoma, sâmbătă, după o scurtă suferinţă, a anunţat publicista acesteia, Arlene Johnson, informează huffingtonpost.com.

Printre romanele scrise de Billie Letts se numără "Where the Heart Is", care a fost ecranizat în pelicula omonimă cu Natalie Portman, Ashley Judd, Stockard Channing şi Joan Cusak în distribuţie.


Billie Letts a fost şi profesoară şi a predat limba engleză şi studii de scriere creativă la Southeastern Oklahoma State University din oraşul Durant, statul american Oklahoma.

A avut trei copii - Dana Letts, muzicianul Shawn Letts şi dramaturgul şi actorul Tracy Letts.

Tracy Letts a câştigat un premiu Pulitzer pentru piesa sa "August: Osage County", care a fost adaptat în filmul omonim, cu Meryl Streep şi Julia Roberts în distribuţie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?