DOLIU în fotbal. O glorie a Rapidului a murit, după o grea suferinţă

 
DOLIU în fotbal. O glorie a Rapidului a murit, după o grea suferinţă
DOLIU în fotbal. O glorie a Rapidului a murit, după o grea suferinţă
DOLIU în fotbal. O glorie a Rapidului a murit, după o grea suferinţă DOLIU în fotbal. O glorie a Rapidului a murit, după o grea suferinţă

A murit Vasile Copil. Legitimat la Rapid între 1956 şi 1962, Copil era născut pe 29 februarie 1936. S-a stins după o lungă și grea suferință.Fost președinte de onoare la AFC Rapid, dar și scouter și președinte de onoare la fostul Rapid, Vasile Copil a venit la clubul giuleștean de la Progresul, pe vremea când Rapidul se numea Locomotiva! A jucat alături de nume grele ale istoriei ”vișiniilor”, precum Macri, Ozon, Filote, Greavu, Motroc, Georgescu, Ene II sau Ionescu.

Cel mai bun rezultat al său la echipa feroviară a fost un loc 3 în sezonul 1960-1961, când Vasile Copil a fost om de bază al Rapidului, cu 22 de meciuri jucate. Ulterior, el a plecat din Giuleşti. S-a întors la prima dragoste şi echipa care l-a format, Progresul.


Jurnalistul Lucian Ionescu a anunțat groaznică veste pe un site de socializare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?