Doina Pană: ”Viorica Dăncilă nu este o agramată! Toată lumea mai face câte un dezacord!'' (Video)

 

Viorica Dăncilă nu este o agramată așa cum a fost reflectată în presă. Este nedrept ce s-a întâmplat cu dumneaei, dar asta e, suntem în politică și ne asumăm” a declarat deputatul Doina Pană, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, în care a vorbit despre faptul că femeile au exact aceleași șanse ca și bărbații de a ocupa funcții cheie, dar și despre faptul că sunt apreciate în politică.

”Doamna Dăncilă, din păcate, a fost în situația în care să fie hărțuită. În sensul că s-a dorit din toate puterile răsturnarea acestui guvern. Nu e o noutate ce vă spun. Pentru că nu s-a reușit nicicum din afară, s-a încercat din interior. Și cum? Să își ia lumea în cap premierul și să își dea demisia. Din acest motiv a fost o campanie foarte violentă împotriva doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă nu este o agramată. Și când spun chestia asta, mă refer la perioada întreagă în care eu am cunoscut-o. La gradul de oboseală pe care îl ai ca ministru, ca prim-ministru este și mai și. Este absolut firesc și absolut toată lumea mai face câte un dezacord (…) S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dăncilă” a declarat Doina Pană, care a afirmat că este mult mai important modul cum guvernează un prim-ministru decât ”participarea la olimpiada de Limba română”.

Detalii pe Realitatea de Bistrița

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ioan
08 Mar 20:22
Băi bolșevicilor nenorociți, dar când făceați spume la gură pe la toate televiziunile slugi ale voastre că cineva a făcut un plural greșit cum era ??? nu la fel oricui i se poate întâmpla să scoată vreo PERLĂ ??? Năroada asta de sinistră face greșeli citind după foi citite !!!! așa că lăsați-o jos că măcăne !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?