Doi localnici din Buşteni au salvat o pisică dintr-un pom - VEZI VIDEO

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Au scuturat aproape două ore crengile unui copac. S-au urcat în el. Au folosit o scară, ba chiar şi o frânghie. Un efort făcut de doi prahoveni, pentru a salva un pisoi care a stat aproape 7 ore într-un pom pentru că nu mai putea coborî singur.


Totul s-a întâmplat în centrul staţiunii Buşteni. Un localnic a văzut pisica în copac dis de dimineaţă iar când a trecut din nou pe acolo după amiază şi a auzit-o mieunând n-a mai stat pe gânduri. Ştia că trebuie s-o salveze.

După ce a scuturat zdravăn crengile, sub stricta supraveghere a omului de la salvamont dar a văzut că metoda nu are succes, s-a urcat chiar el în copac.

După aproape două ore de eforturi din partea salvatorilor şi de rezistenţă din partea pisicii, aceasta a căzut până la urmă în iarbă.

Pisica şi-a revenit imediat şi a fugit într-un bar. Prahoveanul care s-a chinuit atât de mult s-o dea jos din pom, vrea acum s-o adopte.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?