Doi jurnaliști celebri au făcut sex în parc în fața unor copii de 11 ani

Sex in parc
Sex in parc Jurnalistii BBC Jurnalistii BBC

Scandalul momentului în Marea Britanie este legat de dezvăluirile privitoare la comportamentul indecent al unui cuplu de jurnaliști BBC, soț și soție. Aceștia sunt acuzați că făceau sex în parc în prezența unor copii.

Revolta opiniei publice este cu atât mai mare cu cât scenele de sex s-au produs în fața unor copii de 11 ani, potrivit Sky News. Dezvăluirile au fost făcute abia acum, deși actele indecente s-au produs între anii 1992 și 1996.

Julie Wadsworth, ajunsă acum la 60 de ani, și soțul acesteia Tony, de 69 de ani, au încurajat șapte băieți să ia parte la jocurile sexuale în aer liber din Warwickshire între 1992 și 1996.

Cuplul de prezentatori BBC din Broughton Astley, Leicestershire, a negat toate acuzațiile, cu toate că procurorii au venit cu probe și martori în tribunal.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?