Doi hoți au încercat să fure mașina cui nu trebuie. Au încasat-o rău VIDEO

Hoții au încasat-o
Hoții au încasat-o
Hoții au încasat-o Hoții au încasat-o Hoții au încasat-o Hoții au încasat-o

S-au pus cu cine nu trebuie și au încasat-o rău! Mori de râs!Doi hoți au avut cel mai mare ghinion posibil: au încercat să fure mașina cui nu trebuie și au fost imobilizați instant de proprietar, deși acesta era în pantaloni scurți de pijama.

Curajosul proprietar auto se afla în Londra, în apartament, împreună cu logodnica sa, când a auzit un zgomot puternic.

A ieșit repede afară și a văzut cum doi bărbați încercau să-i spargă Mercedesul. S-a luat la bătaie cu unul dintre ei și l-a blocat din câteva mișcări. Totul a fost filmat de trecători, deși, ca și la noi, niciunul n-a sărit să-l ajute pe cel care aproape fusese jefuit.

După incident, s-a aflat că omul care a reușit să-l imobilizeze fără prea mult efort pe hoțul surprins în imagini este un fost ruibist amator, care mai practica si boxul, de plăcere, de trei ori pe săptămână.

În video se vede cum hoțul se luptă dând cu mâna prin aer, apoi încearcă să scape din încleștarea ruibistului, tipând să-i dea drumul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?