Doi frați din România controlau o rețea de prostituție în Irlanda de Nord

 
Prostituție în Belfast
Prostituție în Belfast

Doi frați din România, Spartacus Ilie Mihai (20 de ani) și Decebal Mihai (28 ani), au pledat vinovați în fața unui tribunal din Belfast, ei fiind acuzați de controlul unei rețele de prostituție.

Cei doi frați români au de înfruntat 27 de capete de acuzare, cele mai importante dintre acestea fiind legate de traficul de femei în vederea exploatării sexuale, potrivit Belfast Telegraph

Potrivit procurorilor nord-irlandezi, frații Mihai au obținut peste 100.000 de lire sterline de la prostituate de-a lungul a trei ani de activitate ilegală. Acești bani ar fi fost depozitați în Irlanda de Nord, în timp ce suma de 26.000 de lire steline a fost trimisă în România.

Procurorii nord-irlandezi spun că rețeaua de prostituție controlată de români a funcționat între decembrie 2013 și mai 2017. Tinerele exploatate aveau nume de scenă ca 'J'Adore' sau 'Elsie'.

Românii au fost arestați în luna mai a acestui an în urma unor percheziții în Banbridge și Newtownards Road din estul orașului Belfast.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?