Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

 
Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă
Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă
Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă Doi ani, femeia a crezut că are câine. A amuțit când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

Nici prin gând nu i-a trecut acestei femei că animalul pe care-l crescuse de mic nu era un câine, cum crezuse timp de doi ani de zile, ci o bestie! A avut parte de un şoc uriaş când a aflat ce era animalul pe care-l lăsase chiar să doarmă cu ea!

Doamna Su, din Yunnan, China, a cumpărat "căţeluşul din rasa Mastiff Tibetan" în timpul unei vacanţe, acum doi ani.

Deşi în primele luni de viaţă "căţeluşul" nu i-a ridicat suspiciuni, cu timpul, doamna Su a început să-şi dea seama că nu era tocmai un "animal de casă". Biata femeie a povestit, pentru presa locală, că Negruţul (Little Black, în original), aşa cum l-a botezat, avea preferinţe culinare neobişnuite, dar nu s-a gândit niciodată că era altceva.


"Mănâncă o găleată de fructe şi poate înghiţi, într-o zi, până la două oale mari cu tăiţei", a spus femeia, uşor amuzată.

După doi ani, timp în care bestiuţa a fost crescută în casă, ba chiar lăsată să doarmă cu femeia în pat, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Văzând că nici măcar nu latră, doamna Su a decis să cheme acasă un expert de la Grădina Zoologică. Nu mică i-a fost mirarea acestuia când a văzut că în faţa sa stătea un urs de toată frumuseţea! Şi încă unul pe cale de dispariţie!

După câteva telefoane, doamna Su a trebuit să se despartă de monstrul care cântărea în jur de 200 de kg. Şi, cum nici grădinii zoologice nu i-a fost permis să-l ţină, fiind specie protejată, ursul a fost băgat într-o cuşcă şi trimis într-o rezervaţie naturală. Fireşte, nu înainte de a i se face un control medical amănunţit. Veterinarii nu au avut, însă, niciun motiv de îngrijorare: ursul fusese crescut bine, era sănătos tun şi corpul său nu prezenta nicio urmă de abuz.

Era, aşadar, un urs negru asiatic de toată frumuseţea! Acesta a fost dus la sanctuar şi eliberat în siguranţă.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, ce bestie ținuse femeia în casă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?