Documente secrete ale guvernului, vândute împreună cu dulapul în care se aflau

Documente secrete, vândute la second hand
Documente secrete, vândute la second hand

Documente secrete ale guvernului australian au fost vândute, din greşeală, împreună cu dulapurile în care se aflau.O serie de dezvăluiri uluitoare apărute în presă în ultimele săptămâni despre acţiuni şi discuţii controversate ale guvernului de la Canverra au ridicat semne de întrebare cu privire la "cârtiţa" din sistem care face publice documentele.

După o investigaţie urgentă a executivului, s-a ajuns la o concluzie suprinzătoare. Postul TV ABC a dezvăluit că "sursa" informaţiilor era de fapt un magazin second hand!

Potrivit Huffington Post, două dulapuri cu sute de documente ultra-secrete au fost vândute din neglijenţă către un magazin de vechituri.

Guvernul australian a cerut o revizuire urgentă a securităţii, după ce sute de documente secrete din anii 2013-2014 au fost lăsate în dulapuri care au fost apoi vândute ca mobilă veche.

Cele două dulapuri conţineau detalii confidenţiale privind decizii şi convorbiri guvernamentale legate de imigraţie, securitate şi plăţi de asigurări sociale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?