Tracknews: Documente din afara "valizei pierdute". Tel Drum, căpuşată şi azi cu milioane de euro

 
Dragnea
Dragnea

Una dintre investigaţiile Track News arăta cum liderul PSD se foloseşte de fiul său pentru a căpuşa Tel Drum, prin firmele acestuia.Azi, fără a avea acces la valize "abandonate", va prezentăm un alt episod care poate trimite căpuşele Tel Drum în puşcărie. Este vorba de Dragnea jr., care, prin firmele sale, beneficiază şi azi de credite bancare garantate de compania Tel Drum, aflată în insolvenţă.

Crescătoria de porci SC Ferma Salcia SA, deținută în proporție de 90% de Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD Liviu Dragnea, datorează firmei Tel Drum SA, la virgulă, suma de 18.702.882,7 lei. Adică aproximativ 4 milioane de euro. Tracknews.ro a descoperit că acești bani au venit în conturile crescătoriei de porci de-a lungul anilor prin finanțări directe despre care nu s-a știut până acum. Și nu e singura formă de căpușare prin care Ferma Salcia SA a beneficiat de banii Tel Drum, companie ce la rândul ei s-a alimentat cu peste 200 de milioane de euro din contracte publice, multe date chiar de...Liviu Dragnea.

Mai multe pe tracknews.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?