Doctor House de Dorohoi. Și-a cusut șapte copci, pe testicule, acasă, fără anestezie!

 

Un bărbat din Dorohoi poate intra lejer în Cartea Recordurilor pentru numărul de copci aplicate pe o zonă extrem de sensibilă a corpului, fără anestezie și ajutor din partea cuiva!

Astfel, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Dorohoi, a ajuns la urgenţe în stare gravă după ce a încercat să se opereze singur, acasă. Duminică dimineață, acesta s-a rănit într-o țepușă din gardul de la cimitir, unde a mers să curețe un mormânt.

Una dintre bucăţile de metal i-a provocat acestuia o plagă adâncă chiar în zona testiculelor. Cu dureri groaznice și o sângerare puternică, bărbatul a mers la domiciliu, unde a luat un ac, aţă de cusut şi s-a operat singur, fără anestezie, aplicându-şi nu mai puţin de şapte copci, conform Monitorul de Botoșani.

Ulterior, însă, starea acestuia a continuat să se deterioreze, din cauza durerilor, dar şi a pierderii masive de sânge, astfel că a decis să meargă la Centrul de Primiri Urgenţe din Dorohoi.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în şoc hemoragic şi cu tensiune mică. A fost stabilizat, după care direcţionat către UPU Mavromati pentru consult de specialitate şi internare”, a precizat un medic din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Dorohoi.

Ajuns la Botoşani, bărbatul a fost internat pe secţia de urologie a Spitalului Judeţean.

Medicii de la cele două spitale au rămas şocaţi de durerea suportată de bărbat.

Întrebat fiind de ce a recurs la această procedură extrem de dureroasă, dar şi riscantă, bărbatul le-a replicat medicilor că „aşa a impus situaţia”.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?