Doamna cu motostivuitorul lovește din nou: De ce avem "femeie de servici" și nu "om de servici?"

Gratiela Draghici
Gratiela Draghici
Gratiela Draghici Gratiela Draghici Gratiela Draghici Gratiela Draghici

Doamna cu motostivuitorul lovește din nou. După ce o țară întreagă a râs de gafa șefei de la Agenția pentru Egalitate de Șanse, femeia încearcă acum să dreagă busuiocul dar nu prea îi iese.Șefa de la Egalitate de Șanse, cea care s-a întrebat de ce o femeie nu poate deveni mosto-stivuitor, lovește din nou. Deși a dat vina pe criza de timp pentru eroare, Grațiela Drăghici a repetat gafa, în aceeași zi.

Ea se mai întreabă și de ce nu avem, de pildă, OM de serviciu și MUNCITOARE pe șantier.

Este deja virală afirmația care a făcut-o deja celebră pe șefa Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse. După ce gafa s-a rostologit în presă, Grațiela Drăghici a explicat, pe Facebook, că a greșit pentru că... a primit multe întrebări și era presată de timp.

Doar că situația s-a repetat și în următorul interviu, acordat în aceeași zi.

"Vedem pe TV femeile de servici (sic!) din România, de ce e feminizantă? de ce n-avem om de servici? (sic!), de ce avem muncitori de pe șantiere si nu avem muncitoarea de pe șantier? E un exemplu, motostivuitor, ce vreti dvs, tractorist..."

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?