DNA Ploieşti, îngropat în informaţii ţinute la sertar

 

Sute de lucrări penale au fost ținute la sertar de DNA Ploiești! Un control al Inspecției Judiciare a arătat că unitatea teritorială anticorupție înregistra peste 400 de de documente care nu erau soluționate, arată jurnaliștii de la evz.ro. Aproximativ jumătate din totalul acestora erau chiar la procurorul Lucian Onea, fostul șef al structurii din Ploiești.

Conform evz.ro, el înregistra 203 lucrări, Alfred Savu- 104, Laura Buică- 78 de lucrări, Giulieta Deaconu- 59, iar Cerasela Răileanu- 30 de lucrări.

Acesta sunt, de fapt, sesizări venite la Parchet, indiferent dacă sunt fapte reale sau nu. Lucrările atribuite lui Onea urmează să fie repartizate către ceilalți procurori având în vedere că acesta se află în control judiciar și a primit interdicția de a-și exercita funcția. El este acuzat că, împreună cu procurorul Mircea Negulescu, l-ar fi constrâns pe Vlad Cosma să falsifice o sesizare cu referire la prezentarea listellor cu alegători din Republica Moldova care ar fi primit bani drept „mită electorală”. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?