Dmitri Medvedev: "Începe al doilea Război Rece"

 
Medvedev: Începe un al doilea Război Rece
Medvedev: Începe un al doilea Război Rece

"Ne îndreptăm încet, dar sigur către un al doilea Război Rece, de care nu are nimeni nu are nevoie". Sunt cuvintele premierului rus, Dmitri Medvedev, dintr-un interviu acordat postului Bloomberg. Premierul rus l-a acuzat pe preşedintele american Barack Obama de lipsă de tact şi s-a declarat dezamăgit de modul în care acesta gestionează criza din Ucraina.

Dmitri Medvedev, prim-ministrul Rusiei: "Încet, dar sigur, ne apropiem de al doilea război rece, de care nimeni nu are nevoie. De ce spun asta? Pentru că un politician competent ştie cum să ia decizii reţinute, subtile, înţelepte şi inteligente. Cred că preşedintele Obama a reuşit acest lucru pentru o vreme. Însă ceea ce se face acum dovedeşte că, din nefericire, administraţia americană şi Statele Unite vor avea de suferit".

În interviul pentru Bloomberg, premierul Dmitri Medvedev a declarat şi că Rusia a pregătit măsuri ca răspuns la potenţiala extindere a sancţiunilor americane şi europene. Medvedev a spus că Rusia nu a comentat în mod special sancţiunile şi nici nu le-a răspuns aspru, deşi ar putea face ceva neplăcut sau ofensator faţă de acele ţări care au introdus sancţiunile. Totodată, Medvedev a refuzat să garanteze că Rusia NU va alipi regiunile ucrainene Doneţk şi Lugansk.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
5 -2
Alice in ŢARA MINCIUNILOR
21 May 11:06
Sigur ca incepe dupa cum ati convenit cu totii ! Pe cine credeti voi papagali de toate culorile politice si din toate punctele cardinale ca mai pacaliti ? Intelegerea voastra e sa va reimpartiti sferele de influenta economica, sa folositi amenintarile ca pe o arma de a mai stoarce niste bani si resurse de la prostii si slugile care va mai cred, si de la amaratii pe care ii speriati cu dizolvarea sau razboiul ! Scenariul este cel de a crea haos, de a strecura teama in mentalul colectiv , pentru a-i putea impune conditii de tot felul.De fiecare data deveniti mai inventivi gasind o solutie si mai ingenioasa de a va rotunji averile.In fond nu e vorba decat de puterea financiara a fiecaruia si de santaj economic.
Răspunde
3 -4
Spirtoff
21 May 10:27
Sigur incepe, semnele sunt clare. Vodca se bea cu gheata. Rogozin si Base deja exerseaza razboiul asta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?