A văzut în telefonul soţiei poze intime cu alt bărbat. Îl înşela. Ce a făcut când ea a mers la baie

 

Un bărbat din SUA a descoperit că soţia lui îl înşela. Credea că are căsnicia perfectă, dar, fără să aibă acest obieci, într-o seară s-a uitat în telefonul soţiei.A deschis aplicaţia de chat a Facebook-ului şi a văzut că nevasta lui avusese o discuţie cu un anume Zach. A deschis fereastra cu dialogul şi a dat peste poze intime ale amantului ei. Respectivul Zach îi trimisese lui Jenny fotografii cu zona genitală. Iar Jenny răspundea cu inimoare.

Soţul înşelat nu şi-a confruntat soţia imediat. A aşteptat dimineaţa. Când soţia a mers la duş, el i-a urmărit telefonul atent. Era pe silent, aşa că l-a ţinut întruna în mâna. Zack a sunat de şapte ori. Era clar: femeia avea o aventură. N-a mai rezistat. Omul a mers peste Jenny la duş. I-a spus acolo că a aflat totul şi că va divorţa imediat.

Jenny n-a putut nega nimic, iar cei doi s-au despărţit. Ea a rămas plângând sub duş.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Citizen
22 Jul 01:53
Stire inventata din ciclul: A fost odata ca niciodata....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?