Directorul Lafarge România, Costin Borc, ministrul Economiei și vicepremier în guvernul Cioloș

 

Premierul desemnat Dacian Cioloș a propus un director al unei importante companii private pentru funcția de ministru al Economiei și vicepremier în guvern. Costin Borc are 49 de ani este absolvent al Institutului Politehnic din Bucureşti, cu specializarea în Energetică. Lucrează în structurile companiei franceze Lafarge de 15 ani, din care 13 ani în poziţii de top management.

Actualmente director executiv al producătorului de materiale de construcţii Lafarge România are o amplă experienţă profesională internaţională, lucrând până acum în Statele Unite, România, Franţa şi Serbia.

Deţine un doctorat în Economie – specializarea Macro-economie de la Universitatea din Wisconsin.

Borc s-a rermarcat inca din Guvernul Radu Vasile, ca fiind unul dintre cei mai dinamici si activi consilieri ai fostului premier taranist, scrie Hotnews.ro. Vladimir Tismaneanu scria la moartea lui Radu Vasile ca "timp de un an, consilerul sau personal a fost Costin Borc, fostul secretar personal al lui Corneliu Coposu, revenit din Statele Unite unde isi scria teza de doctorat in economie la Universitatea Wisconsin din Madison, spre a lucra direct cu premierul Vasile."

Borc a fost consilier – coordonator al premierului Radu Vasile intre 1998 si 1999.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?