Soţii PATRICIU, FAŢĂ ÎN FAŢĂ la judecătorie. Ce au decis

 
Soţii PATRICIU, FAŢĂ ÎN FAŢĂ la judecătorie
Soţii PATRICIU, FAŢĂ ÎN FAŢĂ la judecătorie

DIVORŢ PATRICIU. Soţii Patriciu au pus capăt războiului purtat la distanţă. Nu au renunţat la procese, dar vineri, Dana şi Dinu Patriciu au fost pentru prima dată faţă în faţă într-o sală de judecată, în procesul de divorţ.

DIVORŢ PATRICIU. Elegantă şi parcă mai tânără cu 10 ani, aşa a păşit Dana Patriciu în instanţa unde se judecă divorţul său. A fost pentru prima dată, deşi procesul durează de aproape un an.

Câteva momente mai târziu, la judecătorie şi-a făcut prezenţa şi Dinu Patriciu - slăbit şi tras la faţă. Timp de 20 de minute, în spatele uşilor închise, cei doi soţi, alături de avocaţii lor, au încercat să ajungă la un compromis.


La final de şedinţă, judecătorii au decis ca dosarul divorţului să fie transferat de la Judecătoria 1 la Judecătoria Buftea.

DIVORŢ PATRICIU. Ruptura din sânul uneia dintre cele mai bogate familii din România s-a produs în decembrie 2012, atunci când Dana-Rodica Patriciu, soţia magnatului, a deschis un proces în care cerea împărţirea averii, evaluată la 2,3 miliarde de euro. În replică, Dinu Patriciu i-a deschis un proces de divorţ, chiar de ziua îndrăgostiţilor. La scurt timp, soţia sa a cerut instanţei să constate că omul de afaceri nu mai este în deplinătatea facultăţilor mintale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?