Dinu Patriciu și-a scos la vânzare toate avioanele, din cauza problemelor în afaceri

Dinu Patriciu își vinde avioanele
Dinu Patriciu își vinde avioanele
Dinu Patriciu își vinde avioanele Bombardier, avionul preferat al lui Dinu Patriciu

Vestile despre problemele financiare ale magnatului prind din ce in ce mai mult contur. Pentru a face rost de bani ca sa-si plateasca datoriile pe care le are la banci, Dinu Patriciu (62 de ani) isi vinde flota aeriana. Toate cele trei avioane ale omului de afaceri sunt scoase la vanzare pe un site international.

Pe 10 septembrie 2012, Eurojet, firma detinuta de Dinu Patricu, a scos la vanzare, pe un site de profil, toate avioanele companiei, trei la numar.

Pentru modelul Cessna Citation XLS, avion pe care Dinu Patriciu a platit, in vara anului 2010, 12 milioane de dolari, cere 6.5 milioane de dolari, pretul nefiind negociabil.
 
Avionul de suflet al omului de afaceri, Bombardier Challenger 604, achizitionat tot cu 12 milioane de dolari, este si el "pe taraba", insa sunt asteptate oferte, nefiind afisat un pret fix.
 
Cel de-al treilea avion al Eurojet, Cessna Citation Excel, este si el listat la rubrica "vanzari avioane", nici aceasta aeronava neavand un pret fix.
 
"Toate cele trei avioane au fost scoase la vanzare pe un site international, insa n-a venit nici o oferta. Acum, doar Cessna XLS este listat acolo. Pentru celelalte doua se asteapta oferte. Cel de-al patrulea avion pe care il avea Dinu Patriciu a fost cumparat de o companie din Franta", a declarat un angajat al Eurojet pentru wobiz.ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu se afla in continuare internat in clinica Niguarda din Milano, acolo unde a suferit o operatie de transplat de ficat.

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?