Gheorghe Dincă a oferit detalii înfiorătoare despre modul în care a ucis-o pe Alexandra

 

Gheorghe Dincă susţine în continuare că a ucis-o pe Alexandra (15 ani), după care i-a ars trupul neînsufleţit într-o sobă improvizată.

Bărbatul de 66 de ani din Caracal le-a povestit anchetatorilor că a luat-o pe adolescentă "la ocazie", iar fata s-a urcat pe bancheta din spate. A dus-o la el acasă, unde a sechestrat-o. Criminalul a mers pe aceeaşi variantă, că a avut impresia că minora ar fi prostituată.

Gheorghe Dincă a dezvăluit, conform unor surse preluate de observator.tv, că s-a înfuriat după ce a văzut că Alexandra a sunat la 112. El a spus că i-a dat o palmă fetei, apoi a plecat de acasă. S-a întors după o oră, la 13.00 și a găsit-o pe fată zăcând în același loc.

Am crezut că se preface” (că e moartă-n.r.)” le-a spus criminalul anchetatorilor. Apoi ar fi decis să scape de trupul neînsuflețit.

Dincă a mai zis că a învelit trupul cu un cearșaf și l-a pus în butoi. Apoi a aprins focul sub arzător cu lemne. A pus în butoi o pungă de vaselină și o rolă de carton bituminos. Se pare că arderea trupului neînsufleţit ar fi durat 7 ore.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Niculae
05 Aug 09:12
N are el așa pregătire sa știe sa se apere și sa serveasca opiniei publice numai chestii gen regreta faptele n a vrut n a știut. Pt biata fata chiar nu exista un avocat?
Răspunde
0 0
Gheorghe Dinca presedintele ciumei rosii !
04 Aug 22:26
Macar asta marturiseste !!! Traiasca si putrezeasca toti descreieratii obsedati sexuali din politica si structurile statului, la exemplul carora au inflorit atitia descreierati romani. Multumim si mass media care prezinta continuu cooorvete si proxeneti la televizor, numindu-i pompos “vedete”.
Răspunde
0 0
Barbu
04 Aug 20:32
Si dacă le-a lovit-o usor cu palma,n-a vrut să le omoare cu cruzime,așa cum susține, de ce n-a sunat ambulanta (în ambele cazuri) ci a taiat-o in bucăți și a ars-o în butoi?Mai se susține "ca s-au culcat impreuna în pat".Se putea opune ostateca,fata de 15 ani și in aprilie ,de 17,legata de picioare și mâini, violării ,torturii si violentelor fizice exercitată de către brută?
Răspunde
0 0
Ioan Senior
04 Aug 18:41
eu spun ca: inca putin si cetatenii din caracal ,vor propune ca gheorghe dinca sa candideze la prezidentialele de anul acesta si sa fie ales presedintele romaniei! oricum asa cum este casa si incinta casei acestui nenorocit, cam asa sunt la acest moment toate institutiile statului roman pe ansamblul lor.
Răspunde
0 0
Robb
04 Aug 18:30
Înca putin si aflam ca de fapt e vina fetelor ca nu erau prostituate si ca Dinca si-a dat tot interesul sa fie ospitalier cu ele. Sper ca autoritatile sa nu ia in considerare toate balivernele acestui psihopat si sa fie pedepsit exemplar.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?