Dimineața de știri

Dimineața de știri

Informaţiile cu care îţi începi ziua, prezentate de Florentina Bălășoiu și Raul Giuglea de luni până vineri, George Vochin - sâmbătă și Gabi Bălașu, duminică.

De la ora 7, aflaţi cele mai noi ştiri din domeniul politic, social şi economic. Poliţiştii de la Rutieră intervin telefonic în prima oră a programului nostru şi vă pun la curent cu cele mai proaspete informaţii despre starea traficului din ţară şi din Capitală, în cadrul rubricii Trafic News. Aflaţi şi ultimele noutăţi din domeniul tehnlogiei, la Gadget Show, vă recomandăm cărţi numai bune de citit şi vă prezentăm programul principalelor teatre din ţară. 

In cea de-a doua şi a treia oră a programului nostru, reporterii Realitatea TV aflaţi în teren vă furnizează informaţiile de ultimă oră, din cele mai importante locuri, iar invitaţii din platou comentează, împreună cu Florentina şi Raul, actualităţile zilei, în cel mai obiectiv mod.

Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de facebook sau pe dimineatadestiri@realitatea.netIti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?