Dilema lui Gheorghe Flutur la premierea elevilor: Olimpiada de astronomie sau gastronomie? VIDEO

 
Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur

Olimpiada de astronomie sau olimpiada de gastronomie? Asta este întrebarea la care trebuie să răspundă Gheorghe Flutur. Preşedintele Consiliul Judeţean Suceava a stărnit hohote de râs la Festivitatea de premiere a elevilor din judeţ. 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a gafat la festivitatea de premiere a elevilor din județ, inventând Olimpiada Internațională de Gastronomie, scrie realitateadesuceava.net.

Elevii din județul Suceava care au obținut premii la olmipiadele și concursurile școlare, dar și profesorii îndrumători, au fost premiați de Consiliul Județean Suceava. Cea mai mare performanță de anul trecut a fost obținută de elevul David Turturean de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Astronomie din Sri Lanka.

În timpul festivității, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat că David Turturean ar fi câștiat medalia de aur la Olimpiada Internațională de „Gastronomie”.

„M-am gândit la gastronomie că-i prânzul”, așa și-a justificat Gheorghe Flutur greșeala.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?