Digital Nation. Aplicanți din aproape 70 de localități, interesați de o Românie digitală

 
Aplicanți din 67 orașe și sate din România au răspuns provocării lansate de comunitatea Digital Nation de a începe un parcurs de mentorat online.
 

Locuitori din sate și orașe din întreaga Românie au aplicat la programele de mentorat online propuse de organizație, exprimându-și interesul de a se specializa în domenii tech de actualitate cum ar fi programarea, securitatea cibernetică, social media marketing sau graphic design.

Dorința și interesul către specializare tech a celor din marile centre universitare din țară nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși,interes pentru programare este și în Dredu (Mureș), în Rebrișoara (Bistrița Năsăud), Verguleasa (Olt), Asuaju de Sus (Maramureș), Simeria (Hunedoara), Feleacu (Cluj) sau și în Republica Moldova.

Digital Nation a primit solicitări de înscriere din toate aceste locuri, lista completă incluzând peste 60 localități și sate. Interesul neașteptat pentru programele sale de dezvoltare a determinat comunitatea tech să prelungească perioada de înscrieri pănă pe 5 decembrie, pentru a acomoda pe cât mai mulți din cei care și-au exprimat dorința de a face level up.

Comunitatea activează pe piața din București din 2013, acesta fiind primul an în care își traduce oferta de dezvoltare într-un format complet online, accesibil din orice colț al țării. Principalii diferențiatori care fac programele Digital Nation atât de tentante țin de modul de dezvoltare propus membrilor săi, un model colaborativ, aplicat și online.

 

Mai multe pe start-up.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?