Diana Munteanu recunoaşte: A DIVORŢAT de Claudiu Niculescu

 

Diana Munteanu (36 de ani) a recunoscut oficial informaţia pe care Click! a publicat-o încă de acum câteva luni: vedeta de televiziune a divorţat de Claudiu Niculescu (38 de ani).Diana Munteanu a publicat un mesaj pe Facebook, în care face precizări cu privire la decizia pe care a luat-o.

"Dragii mei prieteni,
În viaţa mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid să vi-l fac cunoscut şi vouă, celor care mi-aţi fost mereu alături şi care m-aţi urmărit fidel în toate proiectele mele profesionale.


Aşadar, am hotărât, acum ceva vreme, ca după aproape opt ani de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei noastre. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate. Noi doi vom avea grijă deopotrivă de educaţia şi creşterea lui, în continuare.
Adaug, totodată, faptul că aceasta este şi va fi unica noastră declaraţie pe acest subiect.Toate celelalte detalii ale separării noastre ţin de zona extrem de intimă a familiei şi alegem să le lăsăm acolo. Vă rugăm, deci, din suflet, să ne înţelegeti şi acceptaţi decizia şi vă mulţumim anticipat pentru asta.
Nu în ultimul rând, vă urez Crăciun fericit, îmbelşugat, liniştit şi un 2015 care să vă aducă, fiecăruia în parte, tot ce v-aţi dorit vreodată!
Cu toata dragostea,
Diana Munteanu"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?