Dialog halucinant la TV! Deputat PNL: ”Dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!”

 

Măsurile anunțate de PNL în tot timpul în care s-a aflat în Opoziție referitoare la reduceri de ministere sau tăieri de pensii speciale și alte venituri considerate exagerate au generat discuții aprige între adversarii politici. Daniel Breaz (PSD) și Tinel Gheorghe (PNL) s-au duelat verbal, în direct, la Antena 3, dialogul fiind unul halucinant.

Discuția a vizat tăierile de venituri pe care PSD le scoate în față atunci când face referiri la cei care sunt pe punctul de a prelua guvernarea.

După ce Daniel Breaz l-a acuzat pe Tinel Gheorghe că partidul său va concedia oameni, cel din urmă a izbucnit spunându-i că PNL va da afară amantele și pilele PSD.

”Dar și ei sunt oameni”, a replicat Daniel Breaz.

Redăm dialogul:

"Tinel GHEORGHE (deptat PNL): Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel BREAZ (senator PSD și ministrul Culturii): Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
“Oamenii” beshede sint analfabetii, coruptii, cocotele ...
16 Oct 15:23
Iar ciumatii considera ca e normal sa ii plateasca din banii contribuabililor chiar daca sint complet inutili, sabotori si nesimtiti, cind de fapt locul lor ar trebui sa fie la capsuni in spania, in puscarii sau pe centurile oraselor in locul copiilor pe care iau condamnat la saracie si discriminare ...
Răspunde
0 0
CLAUDIU
16 Oct 14:30
Doar se schimba pilele intre ele ...
Răspunde
0 0
Andrei
16 Oct 13:49
Daca faptele infracționale ale crimei organizate denumite PSD,nu vor fi supuse cercetării și pedepsirii conform legilor, în scurt timp PNL v-a fi compromis total și v-a avea soarta PNT.
Depinde de conducerea centrală a PNL, pentru cine lucrează..!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?