Dezvăluirile unui român care a apărut în cunoscutul serial VIKINGS

În serialul care a fost inspirat din istoria și legendele danezilor au apărut și câțiva români, printre care și  Cătălin Coman, care a dezvăluit câteva secrete din culisele serialului-fenomen.Cătălin Coman a lucrat în construcții în jur de 5 ani, după care a fost agent de pază la un hotel. Năsăudeanul a văzut un anunț prin care se căutau figuranți pentru Vikingii și nu a stat pe gânduri, mai ales că înfățișarea sa aducea cu a unui viking: acesta are 1,96 metri, este blond, are barbă, tenul deschis și ochi albaștri, exact ce căutau producătorii serialului, scrie bistriteanul.ro

Deși figurația era plătită foarte bine, cu 18-19 euro pe oră, năsăudeanul spune că este un fan al serialului și a vrut să vadă ce se ascunde în spatele camerelor de filmat. A petrecut alături de ei trei săptămâni. Irlandezii l-au chemat pe năsăudean să rămână permanent alături de ei ca figurant, însă acesta s-a mutat în luna decembrie a anului trecut în Canada, așa că a fost nevoit să refuze oferta.

„Am filmat pentru sezonul 5. Ne luau din Dublin, din centru, la ora 5:00 dimineața. Ajungeam pe la 6 și ceva la studiouri, acolo și începeam pe la 7, după ce ne luam costumul ne aranjau și mâncam micul dejun. Începeam la 7 când încă era noapte afară și terminam la 7-8 seara”, povestește Cătălin.

„Sunt 400 de figuranți, care înfățișează o armată, în care ai impresia că sunt mii. Îți schimbă scuturile și cam atât. Nu se văd pe cameră detaliile, ca să-și dea seama lumea că în ambele armate sunt aceiași oameni. De exemplu, când se întâlnesc armatele, în episodul 8 din sezonul 5, am alergat nouă sprinturi la deal, doar ca să poată trage acele cadre”, povestește tânărul. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?