Dezvăluiri şocante despre ziarista care şi-a omorât mama şi s-a sinucis. A tulburat o ţară întreagă

 
Cristina Verona şi-a ucis mama şi s-a sinucis
Cristina Verona şi-a ucis mama şi s-a sinucis
FOTO: www.ziaresireviste.ro

Una dintre cele mai stranii drame din lumea bună a Capitalei – o crimă urmată de o sinucidere în Cartierul Primăverii, peste drum de fosta reşedinţă a lui Ceauşescu, a fost uitată de presă după ce, la vremea respectivă, în iulie 2011, a făcut o vâlvă teribilă.

A tulburat o ţară întreagă în urmă cu aproape trei ani. O ziaristă frumoasă, sensibilă şi teribil de deşteaptă (cu un CV impresionant, a lucrat la prestigioasa agenţie de ştiri Associated Press, dar şi la multe publicaţii cu pretenţii/de ţinută, ştia şapte limbi: sârbă, italiană, croată, slovacă, franceză şi engleză; iubea animalele; caii, cîinii, a fost găsită decedată în baia unui apartament VIP din Cartierul Primăverii, scrie ziarulring.ro.

Lângă trupul neînsufleţit al ziaristei, criminaliştii, judiciariştii şi legiştii care au descins la faţa locului au găsit-o moartă şi pe mama acesteia. Apartamentul era închis pe dinăuntru. Rezoluţia procurorului Tiberiu Moldovan face lumină în această stranie poveste.

După aproape trei ani, vedem că în acest caz demn de un thriller de la Hollywood, trei sunt persoanele/personajele care vorbesc despre bizareriile psihiatrice ale Cristinei Verona: soţul acesteia, un fost iubit şi o prietenă... psiholog.

Cea mai bizară dintre viziunile care o "bântuiau" pe ziarista Cristina Verona înainte să-şi omoare mama şi să-şi pună capăt zilelor este, de departe, cea legată de... un dric.

"În convorbirile telefonice din ultimele două săptămâni, V.C.M. (n.r. - Verona Cristina Manuela, 44 de ani) i-a spus (n.r. - mamei sale, Elena C. Pârvulescu – 77 de ani) că se simte urmărită de nişte maşini cu un dric în spate", le-a declarat anchetatorilor fostul soţ al ziaristei decedate în condiţii atât de ciudate. Şi unei prietene psiholog, T.C, audiată de procurorul Moldovan, i-ar fi spus ziarista că "este urmărită de nişte autovehicule pe unde merge". Dacă erau aceleaşi maşini "cu dric în spate" sau nu, procurorul nu mai spune. Una peste alta, criminalistul Tiberiu Moldovan, coroborând probe, declaraţii de martori şi, mai ales, datele medico-legale (raport de expertiză, analize etc.), constată că "numita V.C.M. manifesta grave probleme de natură psihică în zilele de dinaintea decesului". În rezoluţie procurorul trage concluzia că ziarista şi-a omorât prin sufocare cu o pernă mama, pe care o îmbătase în prealabil (cu un cocktail de lapte şi votcă), şi, ulterior, după ce şi ea s-a îmbătat bine (alcolemia de 2,25 g la mie), s-a sinucis spânzurându-se în baie (cu venele tăiate). 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -1
Ovi
31 Mar 21:20
Psihologia (si in general medicina) are probleme serioase din cauza ca nu accepta faptul ca omul este format din doua entitati: una materiala (trupul) si una imateriala (sufletul).

Bolile se impart in doua categorii: trupesti si sufletesti. Bolile sufletesti sint bolile pe care incearca sa le trateze psihologia (psihiatria).
Numai ca, fiind de la bun inceput pe o pista falsa ("stiinta" nu crede in existenta sufletului), nu are metodele si principiile de gindire corecte care sa ii permita acest lucru.
Toata vorbaria este egala cu zero, "pacientii" nu se vindeca prin iluzii sau medicamente (care afecteaza numai trupul).

Toate bolile "psihice" sint datorate vatamarii grave a sufletului (din cauza departarii sufletului de bunul Dumnezeu). In mod normal sufletul doreste comuniunea cu bunul Dumnezeu. Daca omul nu are grija de sufletul lui, in timp, diavolul incepe sa preia controlul.
Gindurile rele incep sa fie predominante si sa aiba efecte in plan material. Intrebati-l pe orice psiholog care este sursa gindurilor, ideilor, etc. O sa va raspunda ca este creierul dar nu o sa poata demonstra niciodata cum ceva material (creierul) poate sa produca ceva imaterial (ideile).

Gindurile (ideile) provin din trei parti: bunul Dumnezeu, om sau diavol. Trebuie sa ne cultivam constiinta pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu pentru a ne putea mentine discernamintul (capacitatea de a distinge binele de rau).
"Specialistii" nu o sa poata niciodata sa spuna de ce "pacientii" care sufera de "boli psihice" nu fac decit lucruri rele, de ce nu pot fi folositi la nimic bun.
Discutiile sint mai lungi, pentru cine vrea mai mult sa studieze (si) scrierile Sfintilor Parinti referitoare la atacurile diavolesti.
Răspunde
0 -1
Ovi
31 Mar 21:25
6 Pentru cei care au "ginduri negre", repetati o rugaciune scurta dar de efect: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul si Cuvintul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul (pacatoasa)!
Spuneti asta incontinuu, gindurile respective nu o sa mai vina.
Sub nici o forma nu luati in considerare gindurile respective, incercati sa le ignorati cu desavirsire.
Seara inainte de culcare spuneti obligatoriu macar "Tatal nostru".
NU UITATI un lucru: singura sansa a diavolului este atacul fulgerator. Daca spuneti rugaciunile de mai sus diavolul se indeparteaza relativ rapid, ajutorul bunului Dumnezeu vine sigur.

Pentru cei care vor sa se salveze: mergeti la biserica (ortodoxa) rugati-va si postiti mult, spovediti-va si impartasiti-va cit mai des, faceti binele in orice imprejurare.
Nu uitati ca lupta pentru sufletul omului este totala, in foc continuu si fara menajamente.

Doamne ajuta!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?