Dezvăluiri incredibile din ”palatul plăcerilor” din Coreea de Nord

 
Palatul plăcerilor din Coreea de Nord
Palatul plăcerilor din Coreea de Nord

Femei sexy, în slujba liderilor nord-coreeni, pe un palat secret plutitor. Este pentru prima oară când apar descrieri detaliate ale acestui palat al plăcerilor despre existența căruia existau doar bănuieli până acum.Ermanno Furlanis, bucătarul liderului nord-corean a văzut cu ochii lui despre ce este vorba. Însă totul era atât de învăluit în mister, încât gărzile de corp ale dictatorului au încercat să-i distragă privirea când a văzut vasul în larg.

Furlanis a făcut pentru prima oară schița acestui ”palat al plăcerilor”, așa cum l-a văzut el în timp ce lucra pe iahtul de lux al lui Kim Jong-il.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Furlanis a declarat pentru Daily Star Online: ”Este vorba despre o structură mobilă. Se muta în fiecare zi pe altă insulă din arhipelagul din fața noastră. Era de formă dreptunghiulară, iar pe una din laturile scurte se afla palatul și intrarea, pe mai multe niveluri, cel puțin trei.”

”Scările duceau până sus. Erau și camere de locuit, dar nu știu ce era înăuntru, pentru că am văzut structura aceasta de la o distanță de aproximativ 500-800 de metri”, a mai declarat Furlanis, potrivit Click.ro.

Martorul a mai spus că din vârful palatului pornea un tobogan care se oprea în centrul dreptunghiului. ”În centru am vazut liniile specifice unui bazin de înot, iar de fiecare parte părea să fie câte un post de salvamar”, a adăugat Furlanis.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
bucsa cornel
10 Jul 13:57
Privitor la palatul placerilor al lui Kim jong-il nustiu de ce e dat ca o stire miracol.Nu cred ca exista sef de stat sa nu aiva locuri intime de placeri.Doar daca au o virsta foarte inaintata,altfel tot o apa siun pamint.Dedesupturile sint peste tot la cei din conduceri...Trist este cu totul alceva.Viata celor multi,iar in ce ne priveste saracia tot mai lucie,legi tot mai proaste,inpotriva putinilor amariti care mai produc cite ceva.Trezitiva stimati conducatori,ca daca nu sar putea cit de curind sa nu mai aveti pe cine conduce.Ca pensionarii orcum nu produc nimic ca doar ei saraci nu mai au unde pleca.Doamne fereste daca nu veti mai avea bani nici pentru acesti amariti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?