Dezvăluiri în DOSARUL PENSIONĂRILOR ILEGALE. 100.000 de euro găsiţi în casa unui medic

 
100.000 de euro găsiţi în casa unui medic
100.000 de euro găsiţi în casa unui medic
FOTO: www.redesteptarea.ro

Anchetă de amploare la Caraş-Severin, unde mai mulţi medici sunt suspectaţi de acte de corupţie. Sute de persoane au ajuns să beneficieze de indemnizaţii de invaliditate, fără să aibă acest drept.

Totul s-ar fi făcut în schimbul unor sume de bani percepute de medicii care dădeau avizul de pensionare. De altfel, doi dintre suspecţi, medicii Cenda şi Ungur, au şi recunoscut acuzaţiile procurorilor, scrie redesteptarea.ro.

Singurul care nu recunoaşte acuzaţiile procurorilor este medicul Sebastian Telbis, soţul judecătoare Luminiţa Telbis, de la Tribunalul Caraş-Severin. De altfel, acasă la Telbis s-au găsit şi cele mai mari sume de bani. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că la una din proprietăţile lui Telbis s-au găsit 100.000 de euro, dar şi acte de depunere a unor sume de bani în bănci din Austria.


Potrivit aceloraşi surse, în acest început de an, în timp ce era monitorizat de SRI pentru dosarul pensionărilor ilegale, Sebastian Telbis şi-a cumpărat în Timişoara un apartament pe care ar fi plătit 65.000 de euro.

De altfel, familia Telbis mai deţine, potrivit ultimei declaraţii de avere, un apartament de 140 de metri pătraţi în Reşiţa, un apartament de 87 de metri pătraţi în Timişoara şi o casă, construită în 2010, tot în Timişoara.

Medici suspectaţi că au luat mită pentru pensionări de boală ilegale

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?