Dezvăluiri explozive din Parlament

 

Doar trei ore pe zi, două zile pe săptămână. Aceasta este media activității unui parlamentar român, a informat Realitatea TV. În plus, li s-a mărit și salariul.

În 2018, parlamentarii au avut cea mai lungă vacanță. S-au bucurat de aproape patru luni de concediu și de alte cinci minivacanțe.

La toate acestea se adaugă faptul că, de la 1 ianuarie 2019, salariul li s-a mărit, din nou. 

Parlamentarii sunt în vacanță din 20 decembrie și nu se vor întoarce mai devreme de 4 februarie. La această lună și jumătate de concediu se mai adaugă alte două pe care le-au avut în perioada verii. 

Munca a fost puțină, dar remunerația nu a fost pe măsură. Ci dimpotrivă. Ea s-a dublat odată cu legea salarizării unitare și a crescut, din nou, de la 1 ianuarie. Un parlamentar fără funcție, așa cum sunt majoritatea, a ajuns să câștige o indemnizație lunară brută de 18.700 de lei. 

CÂT AU MUNCIT PARLAMENTARII

CEL MAI MULT - OCTOMBRIE: 14 ZILE 
CEL MAI PUȚIN - DECEMBRIE: 7 ZILE

MEDIA: ZECE ZILE PE LUNĂ

PROGRAM DE PARLAMENTAR

LUNI: 15.00 - 18.00
MARȚI: ZI DE LUCRU ÎN COMISII
MIERCURI: 10.00 - 14.00 

Sursa: Realitatea TV 


.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gigi
09 Feb 16:08
Deși poate părea o nebunie, eu sunt de părere că cel puțin o cameră a parlamentului poate fi DESFIINȚATĂ. Locul ei, ar putea fi foarte bine ocupat de către Academia Română. Sunt oameni acolo, mai mult decât merituoși, a căror competență și seriozitate/imparțialitate nu ar putea fi pusă la îndoială. Dar, ”nu pleacă câinele de la măcelărie de bună voie”. In plus ar mai trebui modificată și constituția, iar la viteza cu care se fac schimbările esențiale în România, ... poate generațiile viitoare se vor gândi la asta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?