Grindeanu, după ce şi-a angajat sexy consiliere cu experienţă zero: Astea sunt criteriile mele!

 

Fostul premier Sorin Grindeanu, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, revine în actualitate din cauza unor angajări controversate. Jurnaliştii de la "Libertatea" au descoperit că fostul premier are două consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu

Cătălina Miriță, are 24 de ani, iar în CV-ul ei este trecută o apariție pe coperta revistei britanice British Mode și titlul de MISS Buzău.

A mai fost angajată la Asociația Română a Apei. Din organigrama instituției conduse de Grindeanu mai va face parte și Alina Gabriela Modan, fiica fostului vicepremier Paul Stănescu.

Înainte să ajungă la Autoritatea pentru Reglementare în Comunicaţii, fiica lui Stănescu a lucrat în curtea tatălui, la Agromec Vișina.

Sorin Grindeanu mai are 4 consilieri personali, dintre care doi nu sunt angajaţi la Bucureşti, ci la ANCOM Timișoara și ANCOM Cluj-Napoca.

Contactat de Libertatea.ro, Grindeanu n-a dorit să explice în baza căror criterii și-a ales consilierele. A spus doar că nu vrea să intre în amănunte. ,,Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu". 

sursă foto: Libertatea.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?