Dezvăluiri de ultimă oră. Ce s-a găsit în corpul marelui cântăreț Prince

După doi ani de la moartea lui Prince, au fost date publicității informații clasificate. Astfel, în urmă cu doar câteva ore, s-a aflat că fostul cântăreț, decedat în 2016 la vârsta de 57 de ani, prezenta un nivel extrem de ridicat de fentanyl în corpul său, atunci când a murit.Imediat după moartea lui Prince, examinatorii medicali au spus că artistul murit de o supradoză, fără a detalia. Prince fusese, însă, tratat pentru o supradoză de droguri cu şase zile înainte de deces.

Raportul toxicologic din examenul său post-mortem, clasat drept confidențial timp de doi ani, a fost obținut astăzi de Associated Press. Astfel, s-a dezvăluit că în corpul cântărețului s-a găsit un exces de fentanyl.

Raportul secret a relevat faptul că, în sângele lui Prince, a fost găsită o concentrație neobișnuit de mare de fentanyl, de 67,8 micrograme pe litru. În alte cazuri de deces cauzate de această substanță, s-au înregistrat valori cuprinse între 3 și 58 micograme pe litru.

Fentanyl este un analgezic opioid, de 50 de ori mai puternic decât heroina.

Cântăreţul american Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la 57 de ani. Legendarul artist s-a făcut remarcat în Minneapolis (statul Minnesota), la sfârşitul anilor 1970, abordând un stil original care combina influenţele funk, rock şi pop. Albumul său din 1980, "Dirty Mind", i-a adus aprecierea din partea publicului, iar albumul "1999", lansat doi ani mai târziu, a avut un succes răsunător.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?