Dezvăluirea care schimbă tot ce se știa despre originea lui Hristos

 

Binecuvântați să fie grecii! Adevăratul fiu al lui Dumnezeu a fost grec, nu evreu, potrivit unor dezvăluiri explozive oferite într-un documentar prin platforma Amazon. Iisus a fost predicator evreu în secolul I și lider religios, născut în Ierusalim. Documentul exploziv prezentat arată că un bărbat grec pe nume Apollonius este adevărata față a noului Testament. Potrivit documentarului despre conspirațiile biblice din 2016 predicatorul religios grec Apollonius din Tyan este considerat "fiul lui Dumnezeu".

Predicatorul, care s-a născut în același timp în Anatolia centrală, spune că împărtășește o serie de asemănări izbitoare. Modul în care Apollonius și-a câștigat respectul în rândul unor adepți religioși prin acțiunile sale miraculoase.

Documentarul explică: A existat un bărbat Apollonius, născut în secolul 3 sau 4 după Hristos, în Tyrana, Cappadocia, Anatolia. El a devenit discipol al lui Pitagora, a renunțat la carne, vin și femei. El nu purta pantofi, umbla netuns și cu barba lungă. El a readus la viață morți și a vorbit despre lucruri dincolo de viață. Spre deosebire de Iisus, despre Apollonius au existat dovezi că a existat.

Totuși, Apollonius pare că a fost doar un filozof, iar mulți savanți cred că era o versiune contemporană a lui Iisus.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?