Dezmințire halucinantă din partea NASA în legătură cu baza de pe Marte: „Nu există...”

 

Într-o situație fără precedent, purtătorul de cuvânt al NASA, Guy Webster, a fost nevoit să transmită o declarație prin care să infirme teoriile conspiraționiste ale jurnalistului de investigații, Alex Jones, cunoscut pentru teoriile sale cu privire la comploturile guvernamentale și extraterestre împotriva umanității.

Într-o emisiune recentă, Jones l-a intervievat pe Robert David Steele, un autoproclamat „activist și fost ofițer al CIA, delegat pe probleme clandestine”. Acesta susține că 90 la sută dintre misiunile NASA sunt necunoscute de publicul larg, iar pe Marte există colonii umane unde sunt trimiși copii răpiți și transformați în sclavi. Copiii respectivi sunt victimele pedofiliei și al traficului de organe, li se fură măduva osoasă, precum și alte țesuturi - toate aceste activități având loc pe planeta Marte, în coloniile NASA.

Aceste zvonuri survin la cteva luni de când Alex Jones a fost nevoit să-ți prezinte scuze public, după ce a lansat zvonurile conform cărora la Washington DC există o rețea de pedofilie, conform Huffington Post.

„Nu există oameni pe Marte. Există vehicule pe Marte. Săptămâna trecută apăruse un zvon despre faptul că acestea nu există. Ele sunt. Dar nu există oameni. Există, în schimb o sumedenie de zvonuri stupide pe Internet, iar aceasta poate reprezenta o știre”, a declarat Webster pentru presa de peste ocean. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?