Dezlănțuit, Cristian Tudor Popescu o desființează pe Viorica Dăncilă

 
Cristian Tudor Popescu 
Cristian Tudor Popescu 

Doamna Dăncilă este analfabetă funcțional şi asta nu este o jignire, afirmă Cristian Tudor Popescu. Într-o intervenţie extrem de virulentă la un post de televiziune, jurnalistul a explicat că Viorica Dăncilă este reprezentativă pentru funcția de prim-ministru, pentru că reprezintă electoratul de „mâine”, cei 40 % de elevi analfabeți cu care „se mândrește” România.Cristian Tudor Popescu s-a lansat într-un tir de acuzaţii la adresa premierului, în contextul situaţiei economice dificile în care se află România. Potrivit jurnalistului, dacă Dăncilă vrea să ascundă realitatea....

„Există o soluție. Să desființeze INS-ul și cifrele astea să le dea doamna Dăncilă de pe hârtie. Dacă poate. Spunea domnul Iohannis că doamna Dăncilă este nepotrivită în funcție. Nu-i adevărat. Doamna Dăncilă e reprezentativă în funcție. Dânsa reprezintă o categorie importantă, cei peste 40% de elevi funcțional, așa cum sunt ei catalogați de testele PISA.”

Jurnalistul a adăugat...„Doamna Dăncilă este analfabetă funcțional. Nu e o insultă. Înseamnă că nu e capabilă să înțeleagă un text la prima citire, că nu are proprietatea termenilor, că este agramată și că nu are noțiuni elementare ale discursului. Sunt analfabeți funcțional și mâine o să voteze, indiferent dacă trec bacalaureatul sau nu. Viitorul este de partea doamnei Dăncilă.”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?