Dezbatere publică: Animalele sălbatice, INTERZISE în circurile şi expoziţiile din Capitală

 
Fără animale la Circul Globus! Decizia a fost luată, în urmă cu puţin timp, de Primăria Capitalei
Fără animale la Circul Globus! Decizia a fost luată, în urmă cu puţin timp, de Primăria Capitalei

Primăria Capitalei anunţă că organizează dezbatere publică pe marginea proiectului de Hotărâre de Consiliu General privind interzicerea folosirii animalelor sălbatice în circuri şi expoziţii în Municipiul Bucureşti.

Potrivit proiectului, animalele sălbatice din circuri au de suferit fiind ţinute în captivitate, motiv din care pot avea un comportament violent punând în pericol viaţa publicului. Măsura interzicerii animalelor sălbatice în circurile din Bucureşti a fost luată de autorităţi după ce 11 animale au murit într-un incendiu produs la Circul Globus, pe 12 ianuarie 2017. 

Proiectul privind interzicerea animalelor sălbatice în circuri este pus în dezbatere publică de Primăria Capitalei până pe data de 7 martie 2017, a stabilit municipalitatea care a anunţat că părerile celor interesaţi pot fi transmise pe site-ul instituţiei până cel târziu 6 februarie 2017 sau la sediul instituţiei.

Ulterior, proiectul va fi supus votului Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), scrie b365.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?