DEZASTRU premeditat. Zeci de animale OTRĂVITE, zac pe un câmp. Cine este responsabil?

 

Imagini violente cu animale moarte s-au viralizat rapid pe reţelele de socializare. 

Zeci de animale otrăvite, zac acum pe câmpuri. Imaginile sunt absolut terifiante. 

"Otrava folosită de agricultori împotriva dăunătorilor face, din nou, victime printre animalele sălbatice. După ce, în urmă cu şase ani, peste 150 de căprioare au fost găsite moarte pe terenurile agricole, otrăvurile lovesc din nou. Deocamdată, vorbim numai de zeci de cadavre. Dar numărul animalelor moarte creşte de la o zi la alta. Situaţia ne-a fost prezentată de Alexandru Must, administratorul fondului de vânătoare 8 Pereg. În acest fond sunt cuprinse terenurile de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Peregu Mare, Nădlac, Şeitin şi Semlac", scriu cei de la aradon.ro.

Acest caz nu este singular. Pe pagina de Facebook Stop Defrişărilor din România sunt postate fotografii şocante cu alte animale moarte. 

Ce este de făcut, până la urmă? Se poate opri acest masacru al necuvântătoarelor, care nu au absolut nicio vină? Cine sunt vinovaţii? Cine şi ce trebuie să facă pentru ca autorităţile să intervină şi să reglementeze această problemă MAJORĂ?! 

 

Sursa foto: Aradon

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?