Dezastru la vamă! Cozi de peste 40 de km, zile întregi de aşteptare

 
Dezastru la vama! Cozi de peste 40 de km, zile întregi de aşteptare
Dezastru la vama! Cozi de peste 40 de km, zile întregi de aşteptare

Aproximativ 2.000 de camioane aşteaptă pe DN 5, pe o distanţă de 40 de kilometri, să treacă frontiera în Bulgaria, pentru această operaţiune estimându-se un timp de trecere de minimum 72 ore, potrivit unui comunicat de presă.

 

 


„Autorităţile de resort, Vama, Poliţia de Frontieră, ANAF, CNAIR, Poliţia Română, Poliţia Locală, Consulatul României la Sofia, cât şi Ambasada României la Sofia nu sunt în măsură să gestioneze cel mai mare blocaj al camioanelor de mare tonaj care se află la trecerea frontierei Giurgiu-Ruse. La 100 ani de la Marea Unire, şoferii români sunt umiliţi, petrecându-şi Ziua Naţională pe drumurile publice, în câmp, în frig, probabil fără resurse mulţi dintre ei, datorită incompetenteisi indiferenţei clasei politice şi implicit a autorităţilor statului enumerate mai sus!”, se mai scrie în comunicatul de presă transmis de FORT, o asociaţie a transportatorilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?