Detaliu neobișnuit în tatuajele acestui artist. De ce recurge la el

 

Artista Mentat Gamze din Turcia a abordat un stil de tatuajele unic: stilul micro, care include modele clasice și elemente geometrice fine, iar o nuanță de roșu aduce un element de culoare prin care se evidențiază între toate tatuajele.

Deși Mentat nu creează doar piese miniaturale, majoritatea lucrărilor sale se încadrează în acest stil „micro”, extrem de migăloase și delicate.

Mentat oferă modele aparent comune de tatuaje, cum ar fi munții, forme geometrice și galaxii, iar amprenta personală  este nuanța de roșu aprins pe care ea o adaugă în tatuajele sale.

Aceasta susține că roșul este, în acelați timp, un element care atrage atenția, dar reprezintă speranța care a călăuzit-o în viață, atunci când i-a fost greu să-și găsească această vocație, după mai multe profesii pe care le-a avut de-a lungul timpului: de la design grafic, la filosifie, dar tatuajul este ceea ce i-a aduc culoare vieții. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?