Detalii şocante în cazul PROSTITUATEI surprinsă pe variantă cu bebeluşul

 
Cazul prostituatei care iese pe centură cu bebeluşul în braţe: a fost violată când era gravidă în luna a 7-a
Cazul prostituatei care iese pe centură cu bebeluşul în braţe: a fost violată când era gravidă în luna a 7-a

Detalii halucinante ies la iveală cu privire la minora care a fost violată în Valu lui Traian, în luna februarie a acestui an.

Era însărcinată în 7 luni când a fost abuzată sexual de cei doi indivizi, aflaţi acum în arest la domiciliu. În plus, Alkalcan Pinar este prostituată, motiv pentru care, la două luni de la naştere, a ieşit din nou pe stradă, pe Aurel Vlaicu, dar cu bebeluşul după ea. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a fost sesizată despre acest lucru, iar copilul a ajuns la un asistent maternal, scrie replicaonline.ro

O tânără care doar ce a împlinit 18 ani se poate lăuda cu o viaţă tumultoasă. Îşi vinde trupul pentru a putea trăi, considerându-se un caz social. Însă, pe lângă ea, chinuit, dar fără voia lui, este un bebeluş de numai 3 luni de zile. Vorbim de Alkalcan Pinar, născută în Turcia, care a devenit majoră pe 19 aprilie. Aceasta a rămas însărcinată, a născut un copil sănătos, pe 21 aprilie anul curent, iar la aproximativ două luni de la naştere a ieşit, din nou, pe stradă.

Atât oamenii legii, cât şi alte persoane au sesizat că tânăra îşi ia copilul cu ea pe variantă şi îl pasează de colo - colo atunci când are client. Sesizările au ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care a verificat dacă informaţiile sunt adevărate.

Alkalcan Pinar se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde aştepta să oprească maşinile pentru o partidă de sex cu şoferii, dar cu copilul în braţe. I s-au adus la cunoştinţă urmările faptelor ei, dar fata a refuzat să-şi dea copilul, motiv pentru care s-a instituit plasamentul de urgenţă. "În 48 de ore se pune în executare pentru că, urmare a sesizărilor pe care le-a făcut şi Poliţia dar şi colegii noştri au văzut-o într-o seară pe variantă, ea practică prostituţia, şi era cu copilul şi-l pasau de la una la alta. În acest context am promovat o acţiune de ordonanţă prezidenţială de preluare a copilului cu executorul judecătoresc, pentru că ea nu vrea să-l dea de bunăvoie. Copilul are 3 luni", a declarat, pentru Replica, Roxana Onea, purtătorul de cuvânt din cadrul DGASPC.

Pe 17 iulie, magistraţii Tribunalului Constanţa au hotărât ca bebeluşul să ajungă la un asistent maternal profesionist din Lumina.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 -1
Anca
23 Jul 00:25
Această știre pare a fi făcută de un student la Jurnalism, aflat în perioada de practică.
Ați încălcat flagrant codul etic și deontologic al jurnalistului dezvăluind numele tinerei și locul în care iși desfășura activitatea. Acest lucru o pune într-un pericol atât pe ea, cât și pe familia acesteia.
Indiferent de motivul pentru care a ajuns să se prostitueze, este o victimă și cei care trebuiesc arătați cu degetul sunt clienții care întrețin această industrie, nicidecum cele care oferă serviciile.
TRIST... :(
Răspunde
2 0
Stelutica Koubaa
22 Jul 15:48
Nu sunt deacord cu aceasta tanara,sa isi ia copilul intrun loc atat de mizerabil si periculos ,dar cel putin nu este o catea care/si abandoneaza copilul cu una cu doua si domnilor de la protectia copilului daca tot aveti o inima buna si va pasa ,prin cunostintele si pilele pe care le aveti poate i oferiti si un loc decent de munca acestei tinere,pt a putea sa isi creasca singura copilul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?