Detalii cutremurătoare din Cazul Caracal. Dincă a povestit cum a ars-o pe Alexandra

 
Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor, la două zile după ce a fost prins, cum a răpit-o pe Alexandra şi cum a reuşit s-o bage în curtea casei, susține adevarul.ro.

"În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, ar fi declarat Gheorghe Dincă, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul de 66 de ani a povestit cum a atacat-o pe Alexandra în zona Liceului Mihai Viteazul, acolo unde fata ceruse să coboare din maşina de ocazie. „Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă”, a mai spus Dincă, potrivit sursei citate.

În acea zi, pe strada Craiovei, chiar la două case de imobilul lui Dincă era o înmormântare, iar în zonă erau mulţi vecini. Alături de ei erau, de asemenea, două poliţiste care supravegheau zona. „Acasă, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. Am văzut în apropiere două femei poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile”, a mai spus Dincă în prima declaraţie dată anchetatorilor când a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza.

Citește alte detalii pe adevarul.ro!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
gigi
26 Aug 17:39
Și cum a ars-o cretinilor, pe Alexandra?????
Răspunde
0 0
cotoi
25 Aug 20:47
Lasati marii scriitori sa spuna povesti , voi mergeti la culcare nu sinteti buni de nimic , de 1 luna si ceva bateti apa in piua , nimic nou .
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
25 Aug 16:04
rudele lui directe sa spuna tot ce stiu daca nu vor ca blestemele sa ii ajunga pina la a 5-a generatie ! Nu e de joaca !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?