Detalii cutremurătoare despre familia educatoarei care şi-a ucis fetiţa. E vorba despre mama ei!

Detalii cutremurătoare despre familia educatoarei care şi-a ucis fetiţa. E vorba despre mama ei! / Foto: pressalert
Detalii cutremurătoare despre familia educatoarei care şi-a ucis fetiţa. E vorba despre mama ei! / Foto: pressalert

Femeia care şi-a ucis fetiţa de 4 ani a fost educatoare timp de 15 ani, iar în urmă cu trei săptămâni a intrat în concediu fără plată.Femeia de 38 de ani, din Timişoara, care, marţi seară, şi-a ucis fetiţa în vârstă de 4 ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit.

Crimă şocantă la Timişoara. O educatoare şi-a omorât fetiţa de numai 4 ani

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat, pentru News.ro, că femeia a fost angajată timp de 15 ani pe un post de titular cu gradul didactic II, la grădiniţa din satul Murani, comuna Pişchia, iar în urmă cu trei săptămâni a intrat în concediu fără plată.

"Era educatoare la Şcoala gimnazială Pişchia, pe structura Murani, la un sat lângă Pişchia. Este educatoare titulară de 15 ani, gradul didactic II. Colegii spun că niciodată nu a avut vreo formă de manifestare care să le ridice probleme. Acum trei săptămâni - poate atunci ar fi trebuit să îşi dea cineva seama şi poate ar fi trebuit să ia legătura cu mama ei, care a fost colegă cu ea şi care acum e titulară pe post de învăţător la Dumbrăviţa - ea şi-a cerut concediu fără plată, dar părea foarte calmă şi a cerut concediu pe motiv că a obosit să mai facă naveta. Spunea directoarea că de când s-a căsătorit şi a avut-o pe fetiţă, face naveta de la Timişoara, iar înainte locuia în Murani. Al doilea motiv a fost că şi-ar căuta un loc de muncă mai bine plătit. I-au aprobat concediul fără plată, e o formă legală, cadrele didactice au voie să beneficieze de această formă de concediu şi au anunţat ISJ, dar nu şi-au pus niciodată problema că ar avea o problemă emoţională, o problemă psihică. A terminat Arte Plastice, desena, era liniştită şi a lucrat 15 ani cu copiii de vârstă mică. Sunt cinci fraţi, iar mama ei a luat şi copii în plasament, este o familie bună", a declarat Aura Danielescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?