Descoperire impresionantă într-o parcare subterană din New York. Mașini rare pline de rugină

Descoperire impresionantă într-o parcare subterană din inima insulei Long Island, New York, unde au fost găsite câteva mașini rare. Potrivit informațiilor, automobilele au stat acolo şi au prins rugina aproape jumătate de secol, după ce proprietarul care a dorit cândva să le restaureze nu a mai făcut-o.Automobilele au fost ridicate şi transportate tocmai în Philadelphia, acolo unde experţi au încercat să afle detalii despre istoria acestora înainte de a începe să le restaureze. Iată ce au aflat.

Exemplarul Packard a fost produs în anul 1937 şi avea o caroserie modificată de Silver-Knightstown Body Company. Cel mai probabil maşina a fost folosită în calitate de ambulanţă sau dric (maşină pentru ceremonii funerare). Cu toate acestea, s-a raportat că a fost ultima dată folosit ca vehicul de serviciu în cimitirul din Brooklyn, pentru care părea perfect echipată.

A doua maşină este un Rolls-Royce făcut în 1937 şi după ce a primit o caroserie specială de la atelierul francez Franay, a fost expus în acelaşi an la Salonul Auto de la Paris. S-a mai aflat că a aparţinut anterior politicianului britanic Sir Philip Sassoon!

De asemenea, înainte de a ajunge pe coasta de est a Statelor Unite, maşina s-a aflat o vreme în statul Texas. Apropo, dintre toate cele trei acest Rolls-Royce are cel mai păstrat habitaclu.

Cea de-a treia și cea mai unică descoperire a fost un Delahaye Cabriolet despre care s-a constatat că anul producţiei a fost 1947, chiar dacă proprietarul le-a spus specialiştilor în maşini de colecţie că a fost făcută în 1938. sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?