Deputat PSD: "Partidul este sacrificat de niște meduze politice"

 

Liviu Pleșoianu a transmis că in acest moment PSD este sacrificat de niste "meduze politice" si ca prezenta sa in formatiunea social-democrata nu va mai avea rost daca la Congresul PSD va fi aleasa o conducere care oferă partidul pe tavă Sistemului.

După acordul de la Bruxelles pe tema justitiei agreat marti intre Viorica Dancila, Frans Timmermans si Jean-Claude Juncker, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a transmis că in acest moment PSD este `sacrificat' de niste 'meduze politice' si ca prezenta sa in formatiunea social-democrata nu va mai avea rost daca la Congresul PSD va fi aleasa o conducere care oferă partidul pe tavă Sistemului.

„Din acest moment, în mod oficial, PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securități. Totul în aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dăncilă, călăul oricărui principiu...La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulități de clei, capabile să ia altă formă de la o zi la alta, ori partid condus de ființe bipede, cu mers perpendicular pe sol și principii solide!

Dacă, post-Congres, partidul va merge mai departe agățat de fustele unor doamne și unor domni care ar da și din coadă, dacă ar avea, pe lângă stăpânii lor din țară și din străinătate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Dacă și numai dacă, post-Congres, PSD se va elibera de nulitățile de clei și va merge alături de oameni verticali, atunci mai are rost prezența mea în acest partid.

Eu nu susțin meduze! Fără meduze în politică și în funcțiile publice! Fie să FIM oameni, nu meduze!”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stopati propaganda comunistă ,axată pe grija fată de popor
05 Jun 13:28
D„ Ciorditorii,mă uimeste cum s-a transformat doctrina egalității sociale a comunistilor in capitalism.Dl Dan Iosiv.Ioan Dincă si dl Mărieș,părinții revolutiei ne-a oferit societatea capitalistă ,care naste inegalități,imbogăți ,falimente si crimă.Cum s-a imbogățit unii,daupă cum ne spune dl Năsate ocolind legea ,s-au imbăgătit nemeritat ?Adică e admisă imbogătirea legală.Iată cum: proprietatea socialistă a fost lichidată,serviciile la fel etc,asta insemna ca daca statul vrea ceva /un podet,o sosea,cev/ apelează la un particular.Daca un antreprenor prinde un contract legal de 345 milioane EU,va garanftez ca miselului îi rămân pesin 3 milioane si 600 lEU.Dv ziceti ca staul l-a imbogățit sau ca dl Dragnea a furat ?Hotârâți si nu mai propagati comunism de duzină, bre.Averea nu se face prin furtisag de la stat ,ci cum ne-a invățat MARX:Creezi o marfă cu munca muncitorului dar lui ii dai doar 1/9 din valoare.Asta e furt,dle comunist ?Nu ,e mecanismul recomandat de făuritorii Revoluției .Deci mai terminati cu grija de tara si popor,e de sorginte marxist -leninistă.Mai bine vedeti cat transferă multinaționalele ?
Răspunde
0 0
CIorditorii au sabotat tara si poporul !
05 Jun 07:50
ce situatie ingrata, frate, vechii ciolangii se simt tradati, ei vor sa lupte cu statul, cu sistemul, cu poporul. EI vor sa isi insuseasca toata tara inainte de a veni strainii, asa cum le-a lasat tovarashul ilicescu cu limba de moarte ! In primitivismul lor, EI trebuie sa devina noua aristrocratie, EI trebuie sa stapineasca tara, EI sint cei ''alesi'' sa conduca turma de primitivi pe care iau primit odata cu tara ! EI nu traiesc din salar, EI traiesc din mici ''atentii'', unele de 800.000 de euro, altele de milioane, zeci sau sute de milioane dupa cum praduiesc ceva cuiva ! Altii, dintre ei, pohtesc la pamint (zeci de mii de hectar), altii vor paduri, insule, fabrici, altii vor sa vad numai spinari inconvoiate in fata lor, vor sa vada bujetarii pupindu-le inelul si rugindu-se de ei sa ramina in functii ... astia sint politicieni ????? Eu nu cred ...
Răspunde
0 0
Cine i-a dat mandat presedintelui ce să sustină la Bruxelles ?Atunci ce-i cereti doamnei prim ministru sa citeasca programul USR ?
05 Jun 05:58
0 0
Dl Dragnea,conform statutului ,este presedintele PSD .Pe când congresul ,dle Timmermans ? 05 Jun 05:51
PSD e un partid mare,cu lideri dotati si dezidente multiple.Ei,dezidentii, dacă au puterea administrativă ,cred ca pot schimba si orientarea partidului,numai că USR poate chema la ordine pe doamna Dăncilă că le-a preluat ,in fals,doctrina pe justitie.Poate dati si puterea ,decât sa le furati ideiile,dezidntii PSD !Eu am inteles ca reforma in justitie e in programul de guvernare altfel ,l-a schimbat Timmermans ca dl Junker are scitică ?Ce partid,a fost de-ajuns o melodie..
Răspunde
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?