Depresia: boala secolului XXI. 9 simptome care te pun pe jar

 

Majoritatea oamenilor se pot simți, uneori, deprimați. Această stare poate fi cauzată de diverse situații cum ar fi concedierea, pierderea partenerului, divorțul, lipsa banilor, etc. Astfel de situații dificile te pot determina să te simți speriat, trist, singur sau nervos.

Aceste stări sunt un răspuns normal la apariția unor astfel de situații stresante și, deși te simți deprimat din cauza lor, acest lucru va trece în cele din urmă, iar tu vei reveni la normal.

Cu toate acestea, există și acei oameni care se simt așa tot timpul, fără a avea un motiv special, iar cele 9 simptome sunt anunţate de estisanatos.com. Această stare îi deconectează de la o funcționare normală și îi împiedică să aibă o viață normală. Dacă o persoană, trece prin această stare de stres, mai mult de două săptămâni, atunci acea persoană are o perioadă depresivă majoră.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?