Denise Rifai, cu mănuşă de box în studio. "Politica pumnului în gură, la cote de alertă"

Denise Rifai, cu manusa de box
Denise Rifai, cu manusa de box

Politica pumnului în gură. Aşa ar putea fi descris modul în care au ajuns să fie duse bătăliile politice.Proiectele care ar ajuta ţara să se dezvolte s-au transformat în lupte care nu pot fi considerate nici măcar de tatami. Pentru că acolo există un ingredient care lipseşte în politică: fair play.

"Politica pumnului în gură capătă noi conotaţii în România. Nivelul de agresiune a atins cote de alertă", a spus realizatoarea TV Denise Rifai, care a venit în studioul Realitatea TV cu o mănuşă de box pe mână.

"Eu cred că am un avantaj faţă de dvs. ca şi domnul Palada, am făcut 4-5 ani de Aikido. deci aş putea cu dl Palada să schimbăm tehnici de prindere, răsucire, manipulare, dar înainte trebuia o încălzire. Cred că dl Palada înainte de fiecare emisiune se încălzeşte". a spus şi Cornelia Lalu, invitată în emisiunea Talk News.

"Noi suntem aici la politica pumnului în gură. Am decis să ne apărăm, eu nu vreau să îmi las invit neapărati. Dacă vine dl Palada... El a zis că nu. Noi l-am rugat, i-am transmis o invitaţie dacă doreşte să ni se alăture. Dl Palada ne-a dat un mesaj şi a spus că avem umor dacă îndrăznim să îl invitam la Realitatea. Dle Palada, ne pregătim, să ştiţi, ţinem garda sus", a mai spus Denise Rifai.

Politica pumnului în gură descrie cel mai bine clasa politică, după 28 de ani de libertate. Din păcate, pumnul în gură la propriu ţine loc, astăzi, de obiectiv politic. Și arată neputinţa liderilor de a genera proiecte care să ajute România să recupereze decalajele tot mai mari faţă de celelalte state europene.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?