Democraţii pleacă NU

 
Liderii democraţi susţin că liberalii au rupt protocolul cu PD şi au trădat electoratul Alianţei PNL-PD acceptând să guverneze la comanda PSD. Liderii PD afirmă că nu vor vota Guvernul restructurat, dat fiind că acesta este, în opinia lor, ilegitim şi condus de un premier impostor care nu mai reprezintă Alianţa DA.

Acesta este şi motivul pentru care democraţii cer demisia premierului Tăriceanu. În replică liberalul, Teodor Meleşcanu a afirmat că declaraţiile liderilor democraţi confirmă resursele de ipocrizie pe care le are PD.


Democraţii au anunţat că nu vor susţine noua formulă a Executivului propusă de premierul Călin Popescu Tăriceanu, iar în momentul votului din plenul Parlamentului, reprezentanţii PD vor părăsi sala. De asemenea democraţii susţin că vor începe procedurile de rupere a protocolului Alianţei. În acelaşi timp, democraţii au decis şi ruperea grupului Alianţei PNL-PD de la Senat.

Teodor Meleşcanu a comentat: "Declaraţiile lui Emil Boc şi Adriean Videanu confirmă resursele de ipocrizie pe care le are PD. PNL nu a întocmit trocuri politice cu PSD, PNL nu l-a susţinut pe Maior la SRI, asa cum a făcut PD la ordinele lui Băsescu. Apreciem că proba supremă a imposturii este jocul ppoziţiei la putere, practicat de PD".print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?